Hírek

2006.08.21. 02:27

Aggódnak, mi lesz a városi kórház sorsa

Celldömölk (gab) - Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz-MPSZ helyi csoportjának polgármesterjelöltje pénteken. A politikus Kemenesalja kórházának jövőjéért aggódott.

Mórocz Zsolt

A Kemenesaljai Egyesített Kórház elé hívta Makkos István, a Fidesz-MPSZ és a KDNP közös polgármesterjelöltje a párt önkormányzati képviselőjelöltjeit, kistérségi polgármestereket és szimpatizánsokat. A mintegy tucatnyi megjelent, valamint a sajtó képviselői előtt a kormány egészségügyet érintő reformelképzeléseit bírálta. Az elképzeléseket tartalmazó Zöld Könyvből idézett, mely szerint a kisebb kórházak funkciója átalakul. Makkos István szerint a celldömölki kórházat is rehabilitációs, elfekvőrészleggé alakítanák át. Ezt megakadályozandó, készek akár tüntetni is Kemenesalja polgáraival együtt a kórház megmentéséért. Az intézmény érdekében későbbi együttműködést terveznek a kórház vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!