Hírek

2006.08.15. 02:23

Az új kenyér ünnepe

Celldömölk (VN) - Az államalapításra emlékeznek a városban augusztus 20-án, és ökumenikus szertartáson szentelik fel az új kenyeret. Az ünnepen kitüntetéseket és jutalmakat is átadnak.

Mórocz Zsolt

Az államalapítás és az új kenyér ünnepe tiszteletére megemlékezés lesz augusztus 20-án délelőtt háromnegyed tizenegytől a polgármesteri hivatal főbejárata előtti téren. A városi önkormányzat, a kistérségi társulás és a művelődési központ által szervezett ünnepségen Fehér László, Celldömölk polgármestere mond ünnepi köszöntőt. Az ökumenikus igehirdetés és a kenyérszentelés után az ünnepi műsorban közreműködik Joós Tamás énekmondó és Nagy Krisztina népdalénekes. Celldömölk Város Önkormányzata és a Celldömölki Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása nevében kitüntetéseket ad át Fehér László, a társulás elnöke. Délután öt órakor a kimagasló tanulmányi és sporteredményeket elért diákok vehetnek át jutalmakat a polgármestertől. (A programokat rossz idő esetén a polgármesteri hivatal dísztermében rendezik meg.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!