Hírek

2006.08.17. 02:28

Előadóteremmel bővül

Szombathely (van) - A nyár az iskolafelújítások időszaka. Ilyenkor szépülnek az intézmények. A Waldorf Általános Iskolában a gyerekek egy új, tágas előadótermet vehetnek birtokba ősztől.

Mórocz Zsolt

Zubor Tamás szülő elmondta: a Waldorf iskola az Ausztria-Magyarország Interreg pályázaton nyert pénzt a bővítésre. A beruházás 55,5 millió forintba került, melyből 49,5 millió forintot az Interreg program támogatásából finanszíroztak. Az önerőt pedig a szülői közösség állta. A munkálatok 2005 júliusában kezdődtek. Két ütemben valósult meg a beruházás. Tavaly két oktatótermet alakítottak ki, idén pedig - a második ütemben - egy több mint kétszáz négyzetméteres előadóteremmel bővül az intézmény. - Az iskolakezdésre biztos, hogy befejezik a munkások az új épületrész kialakítását, hiszen vasárnap lesz az előadóterem átadása. Reményeim szerint ezután már csak kisebb javítási munkákra kerül sor. Az iskolában ezzel párhuzamosan társadalmi munkában zajlanak a tisztasági festések, kisebb-nagyobb átalakítások, korszerűsítések - tette hozzá Zubor Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!