Hírek

2006.08.29. 02:28

Kihelyezett ügyfélfogadás

Celldömölk (VN) - Havonta tartanak kihelyezett ügyfélfogadást a celldömölki kirendeltségen a megyei igazságügyi hivatal munkatársai. Legközelebb jövő csütörtökön.

Mórocz Zsolt

A Vas Megyei Igazságügyi Hivatal (Szombathely, Széll K. u. 54. tel: 94/512-620) rendszeres jelleggel minden hónap első csütörtökön kihelyezett ügyfélfogadást tart Celldömölkön, a Dózsa u. 18. szám alatt. A következő ügyfélfogadást szeptember 7-én (jövő csütörtökön) tartják. 9 és 11 óra között a jogi segítségnyújtó szolgálat keretében jogi problémák megoldásában adnak tájékoztatást és felvilágosítást, a szociálisan rászorulók részére ügyvéd közreműködését biztosítják. 11 és 13 óra között az áldozatsegítő szolgálat keretében a bűncselekmény következtében anyagi-testi-lelki sérelmet elszenvedőknek anyagi, jogi és érdekérvényesítési segítségnyújtást adnak. Az életüktől és szabadságuktól politikai okból jogtalanul megfosztottak kárpótlására jogosultak a meghosszabbított határidő szerint 2006. december 31-éig ismételten benyújthatják személyi kárpótlási igényüket az Igazságügyi Hivatalhoz. Adatlapok az ügyfélfogadás idején a helyszínen átvehetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!