Hírek

2006.08.25. 02:27

Kistérségi elismerések

Celldömölk (gab) - Augusztus 20-án adták át a kistérségi elismeréseket. A tíz kitüntetettet a városi ünnepségen köszöntötték polgármestereik. Az elm ...

Mórocz Zsolt

Celldömölk (gab) - Augusztus 20-án adták át a kistérségi elismeréseket. A tíz kitüntetettet a városi ünnepségen köszöntötték polgármestereik. Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is államalapító királyunk ünnepéhez kapcsolódóan köszöntötték azokat a személyeket, akik a kistérség településein kiemelkedő tevékenységet folytattak eddigi életük során. A Celldömölki Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása elismeréseit Fehér László, a társulás elnöke és azoknak a falvaknak a polgármesterei adták át, amelyekben a kitün- tetett személyek élnek. Elismerésben részesült Molnár Vince, Kemenespálfa alpolgármestere, Molnár Imre, Nagysimonyi falugondnoka, Kovács Lajos falujában, Vönöckön végzett közéleti munkájáért, Simon Katalin, Egyházashetye templomi orgonistája, Szép László, Kemenesmihályfa nyugalmazott tanítója. Kitüntették dr. Varga Iván állatorvost, Jánosháza volt polgármesterét, Dénes Lászlónét, Pápoc jegyzőjét, Oszkó Imrénét, a celldömölki tanárt, Móger Józsefné gimnáziumi tanárt és Fekete Andrásnét, a celldömölki OTP-bankfiók egykori igazgatóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!