Hírek

2006.08.15. 02:26

Megújuló játszótereink

Szombathely (kb) - A megyeszékhelyen négy játszótér felújítása kezdődött el. A modern, szabványszerű kialakításról a közbeszerzési pályázatot megnyerő három kivitelező cég gondoskodik.

Mórocz Zsolt

A régi hinták és mászókák helyén a hónap végétől korszerű, a szabványoknak és az európai uniós követelmé- nyeknek megfelelő játékok várják majd a gyerekeket. Új külsőt kap az Alkotás utcai és a Hermán utcai játszótér, a munkálatokat itt a Bokor-Park Kft. végzi. A Prenor Kft. a Krúdy utcait újítja fel, míg a Perintparti sétányon az MM Pack munkatársai dolgoznak - mondta Bokor András, a Bokor-Park Kft. ügyvezetője. Jelenleg a legtöbb helyen még bontanak, de a tervek szerint a jövő héten már az új játszóeszközök felállítása kezdődik el - tudtuk meg Mihalcsics Lászlótól, az MM Pack vezetőjétől. A Perintparti sétányon egy 2000-2500 négyzetméteres területen alakítják ki az új gyerekparadicsomot, 18-20 eszköz beépítésével. A hónap második felében a parkrendezési és burkolati munkák következnek, a szak-emberek igyekeznek az igé- nyeknek megfelelő zöldterületet kialakítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!