Hírek

2006.08.16. 02:25

Megújult a vásárcsarnok

Szombathely (gab) - A felújított vásárcsarnokba térhettek be tegnap reggeltől a vásárlók. Szebb, tisztább környezetben, kellemesebb hangulatban folyik ezentúl az adásvétel a csarnokban.

Mórocz Zsolt

Időre elkészültek a vásárcsarnok felújításával a kivitelező cég munkatársai, így tegnap reggel már az átalakított csarnokban fogadták vevőiket az árusok. Tóth Imrétől, a vásárcsarnok igazgatójától megtudtuk, hogy a tervezettnek megfelelően elvégeztek minden munkálatot. Így kicserélték az aszfaltborítást, kopásálló kerámialapokat raktak le a 2000 négyzetmé-teres felületen. A csarnokban 340 új asztalt helyeztek el, kijavították a csatornahálózat hibáit, az épületet belül kifestették, és más, a felújítás közben adódó kisebb javításokat is elvégeztek. A vásárcsarnok hangulatát vidámabbá tették a tejeskávé színű kerámialapok, és az új padozat fényének hatására világosabbnak is tűnik az épület. A látvány mellett az is fontos szempont, hogy sokkal könnyebben tisztán tartható így a csarnok járószintje. A mai tapasztalatok, vélemények kedvezőek, a vásárlóknak és az eladóknak is tetszik a megújult környezet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!