Hírek

2006.09.05. 02:28

Búcsú vásárral

Celldömölk (gab) - A hét végén tartják a celli búcsút. Az egyházhoz kapcsolódó búcsújáráson kívül világi programok is lesznek, ez utóbbiakat a Vulkán fürdő előtti parkolóban rendezik.

Mórocz Zsolt

Szombaton 16 órától az Energy Dabaston Művészeti Alapiskola táncosainak bemutatójával kezdődik a programsorozat. 17 órától Radányi Károly zenél, nosztalgiapartit tartanak halászlékóstolóval. 20 órától hajnali kettőig diszkó lesz. Vasárnap 18 órakor kezdődik a nosztalgiaműsor, népszerű előadók operettekkel, magyar nótákkal és táncdalokkal szórakoztatják a közönséget. Fél nyolctól éjfélig tart a búcsúi bál, amelyen a Drazsé együttes zenél. Sztárvendég a megasztáros Szabó Eszter és Kontor Tamás. A programokhoz vidámpark és kirakodóvásár is tartozik. A kirakodóvásár helyszíne vasárnap 14 óráig a piactéren lesz, majd a fürdő par- kolójában. A vidámpark két napig várja a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!