Hírek

2006.09.23. 02:28

Csak megtekintette az eseményt

Szombathely (na) - Molnár Miklós polgármesterjelölt sajtótájékoztatóján az MSZP közleményére reagált, valamint felszólította az MSZP-t, hogy léptesse vissza Czeglédy Csaba képviselőjelöltet.

Mórocz Zsolt

Az MSZP közleménye szerint Molnár Miklós elvegyült a szerda esti tüntetők között, s önkormányzati bérleményéből, kávézójából ő adta a demonstráció hangosításához az áramot, a felszerelést. Molnár Miklós dr. Nemény Andráshoz, az MSZP megyei elnökéhez címzett reagálásába belefoglalta: a 2001-ben megnyílt Art Cafe közéleti kávézóként működik, ahol többek között megfordult Dávid Ibolya, Szili Katalin, Kuncze Gábor, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc. A békés demonstrációhoz a rendezvény résztvevőinek kérésére a kávézó mindössze a hangosításhoz szükséges áramot adta. Mint írta, családjával valóban megtekintette a demonstrációt. Azt gondolom, hogy egy felelős városvezetőnek, vagy annak, aki az szeretne lenni, kötelessége személyesen is meggyőződni a városban zajló eseményekről. Emellett a Fidesz-KDNP-Pro Savaria közös polgármesterjelöltje sajtótájékoztatóján felszólította dr. Ipkovich Györgyöt és az MSZP-SZDSZ szervezetét, hogy léptessék vissza az önkormányzati választásokon Czeglédy Csabát választókörzetéből. Okiratokkal bizonyította, hogy Czeglédy Csabát adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Mint mondta, Czeglédy tette ezt hajdani önkormányzati képviselőként, még a büntetőeljárás elindulása közben is. Büntetése júniusban járt le. Czeglédy Csaba a tájékoztató után telefo-non közölte szerkesztőségünkkel: Büntetlen elő-élettel, tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem. Nyugodt lelkiismerettel indulok a választásokon.A kávézó mindössze a hangosításhoz szükséges villanyáramot adta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!