Hírek

2006.09.29. 02:27

Tanárának kampányolt a diák

Körmend (nfb) - Saját tanárának, Németh Tamás polgármesterjelöltnek kampányolt a diákpolgármester az MSZP helyi választási kiadványában, a Körmendi K ...

Mórocz Zsolt

Körmend (nfb) - Saját tanárának, Németh Tamás polgármesterjelöltnek kampányolt a diákpolgármester az MSZP helyi választási kiadványában, a Körmendi Kopogtatóban. A gimnázium igazgató- ja, melynek tanulója a diáklány, szintén az MSZP helyi képviselőjelöltje, ezért Be- bes István, a Polgári Össze- fogás Körmendért-Fidesz- KDNP-MDF polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón szólította fel az érintetteket, hogy kérjenek bocsánatot az erkölcsi normákat áthágó tettükért a diákoktól és a szülőktől. A megyei önkormányzatot arra kéri a körmendi polgári összefogás, hogy vizsgálja ki az ügyet. A szövetség elhatárolódik attól, hogy politikai csatározások színhelye legyen közoktatási intézmény, eddig nem is volt példa rá a városban. Bebes István bejelentette: az említett kiadványban szereplő hamis állítások miatt bíróságon vesznek jogi elégtételt. Bebes István az MSZP jelöltjeit arra kérte, hazugságok helyett vállalják végre a nyilvános vitát az összefogás jelöltjeivel, amire eddig nem voltak hajlandóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!