Hírek

2006.09.23. 02:23

Turisztikai elismerés

Eger, Szombathely (van) - A 13. alkalommal megrendezett Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny díjait tegnap osztották ki. Az ünnepségnek ezúttal Eger városa adott otthont.

Mórocz Zsolt

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium - a Virágos Magyarországért szervezőbizottságának javaslata alapján - város kategóriában Egernek, falu kategóriában Noszvajnak nyújtotta át a fődíjat. A két település képviseli Magyarországot a 2007. évi Európai Virágos Városok és Falvak versenyében. A pénteki nemzeti díjkiosztón közel százötven kiírói és szponzori díjat osztottak ki a szervezők. A Magyar Turizmus Zrt. Szombathely városát díjazta, elismerve a környezetszépítés területén végzett kiemelkedő munkát, amely jelentősen hozzájárult a város turisztikai vonzerejének növeléséhez. A díj célja, hogy felhívja a belföldi lakosság figyelmét Szombathely kulturális és turisztikai értékeire. A Magyar Turizmus Zrt. promóciós csomagot, továbbá három előnevelt facsemetét ajánlott fel egy új városi park létesítéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!