Hírek

2006.09.22. 02:24

Újabb elhatárolódás

Szombathely (ki) - A Fidesz már többször elhatárolódott az erőszakos vandáloktól, és elutasít minden erőszakot, áll a párt közleményében. A helyi sze ...

Mórocz Zsolt

Szombathely (ki) - A Fidesz már többször elhatárolódott az erőszakos vandáloktól, és elutasít minden erőszakot, áll a párt közleményében. A helyi szervezet Marton Zsolt képviselőjelölt aláírásával ellátott közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben az áll, hogy a Fidesz határozottan visszautasítja Nemény András MSZP-s képviselőjelölt vádaskodását, mely szerint a Fidesz bizonyos vandál tetteket pszichikailag támogat. A fiatal demokraták szerint megnyugtató lenne, ha a miniszterelnök hazugságai miatt kialakult egyébként is feszült helyzetet képviselőjelölt úr nem fokozná tovább a felelősséget mindenki másra áthárítani igyekvő - az ominózus hangfelvételből is megismert trükkös típusú - nyilatkozataival és tetteivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!