Hírek

2006.09.15. 02:25

Y(Falunap játékkal és helyi citerazenekarral

Felsőjánosfa (nfb) - Falunapot szervez szombaton az önkormányzat és a faluszépítő és kulturális egyesület. A falunap a helyiek saját készítésű tárgya ...

Mórocz Zsolt

Felsőjánosfa (nfb) - Falunapot szervez szombaton az önkormányzat és a faluszépítő és kulturális egyesület. A falunap a helyiek saját készítésű tárgyainak kiállításával kezdődik, majd kulturális műsor következik, amelyben az őrimagyarósdi Cservék család citerázik, Czikora István Bedő Andrea kíséretével dalokat énekel. A művelődési házban kézműves-foglalkozások lesznek: gyöngyfűzés, arcfestés, kerámiafestés. Kovács Györgyné védőnő az alapvető egészségi szűrésekről, önvizsgálatokról tart előadást. Ezután az előzőleg meghirdetett kuglóf-, kalács- és perecsütő verseny díjait adják át, majd az ivánci szociális otthon lakói által készített munkákat mutatják be. Lesz még zsákbamacska, tombola, este pedig bál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!