Hírek

2007.10.30. 03:28

Aszfaltozás az esőben

Megyei körkép (edz) - A 87-es út Szombathely és Csempeszkopács közötti szakaszán régen végeztek olyan nagyszabású munkákat, mint most. Az arra járók aggódnak a minőség miatt.

Erős D. Zoltán

A napokban több észrevétel érkezett szerkesztőségünkbe a 87-es főút Táplánszentkereszt, Tanakajd és Vasszécseny térségében végzett felújítása kapcsán. Olvasóink azt tették szóvá, hogy a frissen aszfaltozott úton lyukak keletkeztek, amelyeket az építők felmartak és bekátyúztak. A kivitelező cég, a Vegyépszer Zrt. nyugat-dunántúli régiójának vezetője, Kovács Jenő elmondta, a burkolathibákat az okozta, hogy a szoros határidők miatt kénytelenek voltak rendkívül kedvezőtlen időjárási körülmények között aszfaltozni. Ám felhívta a figyelmet arra, hogy a mostani burkolat nem végleges, erre jön még a kiváló minőségű kopóréteg, így nem lesz foltos az út. Ezt a munkát azonban csak optimális időjárási körülmények között lehet elvégezni. Kérdés, hogy a november 30-ai befejezési határidőig lesz-e ilyen. Az igazgató elmondta: arról, hogy csak októberben láthattak munkához, nem a kivitelező tehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!