Hírek

2007.10.30. 03:26

Falra festett emlékek

Szombathely (tag) - A Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben már hagyomány, hogy a nyolcadikos képzőművészeti osztály ...

Takács Gábor

Szombathely (tag) - A Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben már hagyomány, hogy a nyolcadikos képzőművészeti osztály tanulói a sport témakörével kapcsolatos képet festenek a falra. Idén Az élet iskolája projekt lezárásaként - ennek célja, hogy összekovácsolja a tanulókat, és közösségi életre nevelje őket - a diákok az őszi szünet első napjaiban a tornaterem felé vezető folyosót vették birtokukba, ahová focistákat festettek. Ottjártunkkor a gyerekek lelkesen dolgoztak, szinte mindenhol összemázolták már magukat. A fiúkat Lakosi Krisztián és Richárd irányította. Elmesélték, hogy hármas csoportokban dolgoznak, és mielőtt a figura - ők egy ollózó focistán munkálkodtak - felkerül a falra, papírlapon gondosan mindent megterveztek. A lányok festését Farkas Dóra és Vasas Kinga felügyelte , elmondták, a legnehezebb feladatuk a falon a kapcsolószekrény eltüntetése volt, de sikerült megoldaniuk, ugyanis kamerát alkottak a helyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!