Hírek

2007.10.17. 02:29

Olykor kesztyűt húz Szeptember Szépe

Szombathely - A fekete Kocsis Korinnát (Augusztus Szépe) a szőke Pávolics Márta követte lapunk versenyében. Szeptember Szépe pár éve modellkedett, de nem áll távol tőle a boksz sem.

Falussy Péter

Két válogatáson is jártam, az egyik Győrben, a másik Budapesten volt. Végül nem én lettem a kiválasztott lány, maga a casting azonban kellemes élményként maradt meg bennem. Jó hangulatú beszélgetés folyt a résztvevők között, nem úgy kell elképzelni egy ilyen kiválasztót, hogy áll a jelölt kezében egy zöld almával és egy ásványvízzel, és már vagy két napja semmit sem evett - villantja fel a divatfotózás világában szerzett három évvel ezelőtti tapasztalatait. Pávolics Márta azonban nem marad a modellkedésnél, ennek pedig nem más az oka, mint az iskola. Dísznövénykertésznek tanult, azokban a hónapokban az érettségire készült, sőt azóta tovább is lépett: két hete fejezett be egy virágkötő tanfolyamot.

Mindig is arra vágytam, hogy virágokkal foglalkozhassam, úgy tűnik, ez megadatik, bár állásom egyelőre nincsen - enged betekintést az őt jelenleg leginkább foglalkoztató dologba.

Márta tapasztalt indulója a szépségversenyeknek, és már most komoly eredményekkel is büszkélkedhet. Júniusban engem választottak a hónap szépének az egyik közösségi portálon, az a vetélkedő is hasonló forgatókönyv szerint zajlik, mint a Vas Népénél. Ott is lesz egy nagydöntő.

Hogy kik voksoltak rá tömegével, arról Mártának sejtelme sincsen, mindazonáltal egy marketingfogást elárul: az említett közösségi oldalra felrakta lapunk szavazási linkjét. Hobbija közt említette kiskutyáját - egy sok törődést igénylő csivavát -, de nem riad vissza a testedzéstől sem. Édesapja bokszoló volt, otthon alkalmanként előkerül a zsák, amit együtt püföl apa és lánya. Csábi Bettinának és Miló Viktóriának azonban nem kell rettegni, Márta inkább marad a szépségiparban. Hamarosan őt is felöltöztetjük, ízléséről annyit elárul, hogy a Cinque divatüzletben máris készíthetik a tűsarkúkat és a harisnyákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!