Hírek

2008.03.26. 03:28

Schumacher két keréken

Ostffyasszonyfa (tt) - Csak két profi motorversenyző tudta Schumachert megelőzni a Pannónia-ringen rendezett múlt heti versenyen.

Török Tibor

Ahogy Meklau a Kleine Zeitung internetes verziójának (www.kleinezeitung.at) elmesélte, először ők is tréfára gyanakodtak. A világbajnok látogatását annyira titokban tartották, hogy Schumacher álnéven jelentkezett be az egyik sárvári szállodába. A hobbiverseny résztvevői között keringtek olyan hírek, hogy a Ferrari világbajnoka is részt vesz a futamon, de igazából senki nem hitte el. Amikor mégis motorra szállt, csak egy-két óráig maradt titokban, a délutáni futamra már sok érdeklődő látogatott ki.

Schumacher a tízkörös versenyen a két osztrák profival együtt az utolsó sorból indult, és hamarosan az élre állt a trió. A német pilóta Meklaut és Bauert nem tudta megelőzni, a többi motorost viszont igen. 2:01:3-es idejével meglepte a hivatásos versenyzőket. Andy Meklau szerint az értékelésnél figyelembe kell venni a hideg időt, és azt, hogy Schumachernek alig volt ideje gyakorolni. Négy-öt másodperccel ért el nálunk rosszabb időt, mindezt az első napon, nehezen megtanulható pályán. Kitűnő az érzéke a motorsporthoz, és különleges versenyző - foglalta össze a véleményét az osztrák motoros a Kleine Zeitungnak.

Azt nem lehet tudni, hogy a sorozat következő versenyén, április 2-án ott lesz-e Schumacher a Pannónia-ringen.

Andy Meklau itt megmutatja, hogy milyen a Pannónia-Ring testközelből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!