Hírek

2008.04.23. 02:28

Épül a wellnessközpont

Körmend - Már állnak a falai a város nyugati szélén épülő wellness- és szórakoztató-központnak. A munkások a diszkó és az étterem vízhálózati és villamossági munkálatainál tartanak. Az új komplexum jövőre nyílik.

Bajdó Bettina

- A wellnessközpont alapozási munkálatainál tartunk, most készül a diszkó, a játékterem és az éttermi rész - folytatta az ügyvezető igazgató. - A területen korábban már állt egy épület, ezt nem bontottuk le, hanem meghagytuk a tartószerkezetét, s új külsőt adtunk neki. Itt a falak már állnak, a munkások a vízvezeték- és villanyszerelési munkálatokat végzik. Ebben az épületben kap majd helyet például az étterem és a nagy alapterületű diszkó is a többszintes tánctérrel. A terület keleti részén pedig már folyamatban van a látványpark kialakítása is, ahol igazi különlegességekkel várjuk a látogatókat. Lesz például egy amfiteátrum, ahol koncerteket vagy színházi előadásokat is tarthatunk majd, valamint egy barlang, és vízesés is várja a kikapcsolódni vágyókat. A látványparkba például tervezünk egy pillangókertet is, ahová olyan növényeket ültetünk majd, melyek vonzzák a lepkéket.

A vezető hozzátette, hogy a létesítmény munkalehetőségeket is teremt majd a környéken, s nemcsak a nyitás után, hanem már az építkezésen is foglalkoztatnak magyar munkásokat.

- Több magyar céggel is kapcsolatban állunk - mondta Cesare Oliosi -, s az olasz kivitelezőink is magyar munkásokat foglalkoztatnak. - De persze a wellnessközpont megnyitása után még több alkalmazottra lesz szükségünk, őket már most is keressük.

Az első ütem befejezése után a terület nyugati részén elkezdődnek a második ütem beruházásai, vagyis a szálloda és a hozzá tartozó wellness-központ kialakítása. Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy az újabb építkezés nem zavarja majd a kikapcsolódni vágyókat, mivel a két területet elválasztják egymástól.

- A két területnek külön bejárata lesz - hangsúlyozta az igazgató -, mivel a wellness- és szórakoztató-központ inkább azokat várja majd, akik egy napra vagy pár órára jönnek el kikapcsolódni. A második ütemben készülő szálloda viszont azokat a vendégeket várja, akik többnapos pihenést terveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!