Hírek

2008.04.03. 02:26

Női holttest a bozótosban

Peresznye (nm) - Úgy három esztendeje a helyi szociális otthonból eltűnt, elbóklászott egy idős asszony. Akkor hiába keresték. Hétfőn egy vállalkozó találta meg a földi maradványait.

Némethy Mária

A polgármester értesítette a rendőrséget. Ők a helyi tűzoltókat kérték meg a bozót kitakarítására, majd nagy gonddal, rendőrorvos irányításával tárták fel a helyszínt.

- Egy helyen voltak a csontok, úgy két négyzetméteren belül. Csak egy lábszárcsont volt kissé odébb, de az is ezen a területen belül hevert. Azért gondoljuk, hogy a körülbelül három éve eltűnt néni földi maradványai lehetnek, mert idősek által viselt otthonkát, valamint női trikót is találtunk a helyszínen - mondta el a részleteket Orbán Gyula, aki egyben a falu tűzoltóparancsnoka is. Még annyit fűzött hozzá:

- Szomorú dolog így rátalálni egy ember maradványaira, de a nagyon segítőkész vállalkozó és a rendőrök is a leghumánusabb módon jártak el. Sötétben, reflektorfényben dokumentálták, tárták fel gondosan, humánusan a helyszínt.

A polgármester-tűzoltóparancsnok emlékezete szerint a peresznyei szociális otthonból az utóbbi három évben négy idős ember kóborolt el. Közülük kettőt megtaláltak, a harmadik belefulladt a patakba, a negyedik földi maradványaira pedig most hétfőn találtak rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!