Hírek

2008.09.03. 02:29

Autósok csatája a 84-es főúton

Sárvár (al) - Egy nemeskeresztúri közúti affér után az autó ablakát bezúzó férfi a helyszínről elmenekült, de nem jutott túl messzire: Fiat Tipója éppen a sárvári kapitányság előtt mondta fel a szolgálatot. Csoportos garázdaság és közúti veszélyeztetés alapos gyanúja miatt indult eljárás az ügyben.

Angyal László

Az eset érdekessége, hogy miközben a sárvári rendőrök Nemeskeresztúr határában helyszíneltek (a BMW tulajdonosa kérte segítségüket), a menekülő fiatos autója felmondta a szolgálatot. Az öreg Tipo motorja éppen a rendőrkapitányság épülete előtt adta meg magát , ahonnan másnap vontatták el.

A vasi közúti affér egyébként nem volt előzmények nélküli. A BMW vezetője azt vallotta, hogy a 84-esen előzőleg a kocsisor forgalomelterelés miatt araszolt. Sümeg közelében ő szerette volna megelőzni a Fiatot, de az autó vezetője, és egy ladás (később kiderült, ő az a bizonyos testvér volt, akire Nemeskeresztúr határában vártak) mindkét sávot lezárva - az elterelés miatt nem volt szembejövő forgalom - elállták az útját.

A szövevényes ügy nyomozása még tart, a sárvári rendőrök hamarosan helyszíni bizonyítási kísérlet keretében próbálják tisztázni, mi is történt a megyehatáron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!