Hírek

2008.09.20. 02:29

Leütötte egy rabló a közös képviselőt

Szombathely (ra) - Rablókat keres a rendőrség. Azzal gyanúsítják őket, hogy elvették a pénzt egy közös képviselőtől.

Rába Adrienn

A Szombathelyi Rendőrkapitányság felderítő osztálya nyomoz az után az egyelőre ismeretlen rabló után, aki múlt pénteken este nyolc körül berontott a Faludy Ferenc utca 2-es számú házának egyik második emeleti laká-sába, és onnan - a konyhában ülő közös képviselőt leütve - elvitte a beszedett közös költséget. Az elkövetőnek volt egy tettestársa is. 

A két, kb. 170-175 centiméter magas, 18 és 25 év közötti férfi terepmintás, vagy ahhoz hasonlító, kapucnis felsőt viselt, és feltételezhetően a Dugovics Titusz utca felé menekült el. A nyomozók szemtanúk jelentkezését várják, illetve annak a 25-30 éves férfinak és a vele levő hosszú barna hajú nőnek a jelentkezését is, akik az Aranypatak és a Dugovics utca kereszteződésében aznap este a járőrökkel beszélgettek. 

A 107-es segélyhívón kívül munkaidőben a 94/521-011-es szám 15-37-es mellékén lehet jelentkezni, vagy a 94/521-196-os üzenetrögzítőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!