Hírek

2009.02.16. 03:28

Vízibicikliről is horgászik Kitti

<b>Szentgotthárd </b> - Lapunk szépségversenyének második helyezettje, Majcsenicz Kitti éli a fiatalok mindennapi életét. Tanul, vásárol, sportol, fodrászhoz és kozmetikushoz jár.

Varga Nóra

Mi történt Majcsenicz Kittivel a szépségverseny óta? A csinos húszéves lány rögtön rávágja: Nőttem néhány centit. Majd rámutat a hűtőre, amit a Vas Népében megjelent cikkekkel, fotókkal tapétázott ki a család. Mindenki büszke rá.

Kitti sohasem unatkozik. Iskolába jár, készül a vizsgáira, mellette rengeteget sportol. Minden újdonságot kipróbál. Ikertestvérével, Martinával közösen atletizáltak évekig. Mindketten szép eredményeket értek el gátfutásban, korosztályukban a legjobbak között tartották őket számon hazánkban. Öt évvel ezelőtt szögre akasztották a futócipőt, és helyette stoplis cipőt húztak. Az- óta mindenük a labdarúgás. Emellett megrögzött pecások. Édesapjuktól örökölték a horgászszenvedélyüket. Amikor tehetik, lemennek a Rábához, felülnek a vízibiciklijükre, és várják a kapást. Kitti több nagy halat is kifogott már, elmondása szerint remek halászlé készült minden alkalommal a zsákmányból. S ne feledkezzünk el a motorozásról, mindkettőjük imádja a nagymotorokat. Minél hamarabb szeretnének jogosítványt szerezni, hogy önállóan száguldozhassanak.

Imádják a nőcis ruhákat, fodrászhoz, kozmetikusokhoz járni. Édesapjuk szerint nincs az a pénz, amit ne tudnának elkölteni. Martina és Kitti igazi testvérek, néha civakodnak, fújnak egymásra, de a bajban mindig összetartanak. Martina és Kitti tíz másodperc alatt képes összeveszni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!