Hírek

2009.04.29. 02:22

Majális az Illés együttes filmjével, fotóival Celldömölkön

Celldömölk - Zenei napokkal kezdődik a május a Kemenesaljai Művelődési Központban és az előtte levő téren. A májusi kavalkádnak amatőr és profi zenészek egyaránt a vendégei, szereplői lesznek.

Budai Rózsa

Városi majális kezdődik pénteken délután 3-kor a művelődési ház előtt (rossz idő esetén a színházteremben). Az általános iskolák diákjai és a művelődési központ művészeti csoportjai adnak szórakoztató műsort. Este hatkor a ház galériáján levetítik az Illés együttesről szóló, Volt egyszer egy zenekar című filmet, és megnyitják a zenekarról készült fotók kiállítását. Este 8-tól, szabadtéren Karthagó-koncert (rossz időben a színházteremben). A rendezvények mellett egész nap szabadtéri játékok várják a gyerekeket, a fiatalokat.

Szombaton este hatkor a színházteremben Főúr, fizetek címmel nosztalgiaműsor. Szereplői: Kovács Zsuzsa, Tóth Éva, Leblanc Győző, Benkóczy Zoltán, Maros Gábor.

Vasárnap délután 3-tól A muzsika hangjai címmel anyák napi ajándékműsort ad a Deák család. A művelődési ház galériáján népszerű komolyzenei műveket szólaltatnak meg a zenélő Deákok : Deák György, Deákné Csonka Márta és gyerekeik: György, Márta, Anna, András, Sára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!