Hírek

2009.05.20. 02:28

Szálloda a Vulkán fürdőhöz

Celldömölk - Az Ausztriában ismert Jugend- und Familiengstehaus szállodalánc befektetőivel tárgyal az önkormányzat a Vulkán fürdő környékének fejlesztéséről, szállóépítésről.

Budai Rózsa

Hol tart az ismerkedés, lesz-e szálloda a Vulkán fürdő közelében? - kérdeztük a legutóbbi tárgyalások eredményéről Söptei Józsefné alpolgármestert. 
- A cég érdeklődése komoly. Celldömölk lehetne az osztrák szállodalánc magyarországi referenciaüzeme, ha úgy látják, hogy érdemes itt befektetni. Ehhez megvalósíthatósági tanulmány szükséges. Abban állapodtunk meg, hogy ennek költségeit az önkormányzat és az osztrák cég közösen állja. A tanulmány tartalmazza a környék nevezetességeit, látnivalóit, programlehetőségeit és vállalkozásait, azt is, kik mivel tudnak hozzájárulni egy szálloda letelepítéséhez, kapcsolódni a működtetéséhez. Tehát olyan anyagot állítunk össze, amelyet később is használni tudunk, hiszen a Vulkán fürdő környezetéről ilyen még nem készült. A megvalósíthatósági tanulmány elkészítésének ideje öt hónap. Szeptemberben a tanulmány konklúziói alapján dönt az osztrák cég, hogy lát-e üzleti lehetőséget a szállodaépítésben a cég. Ha pozitív az egyenleg, ha a beruházás mellett dönt, folytatódik a kapcsolat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!