Hírek

2009.07.01. 05:55

Hűségkártyával jutalmazzuk meg előfizetőinket - kedvezmények négy megyében

Szombathely - Tompa Ferenc nardai olvasónk az elsők között vehette át a Hűségkártyát. A meglepetésnek az egész család nagyon örült.

Maróthy Andrea

Vas megyében Tompa Ferencen kívül, mintegy 44 ezer előfizetőnk veheti át a kártyát a napokban, melynek felmutatásával több partnerünk meghatározott szolgáltatásait használhatják kedvezményesen. A kártyát azok a hűséges olvasóink kapják, akik legalább egy éve előfizetnek lapunkra. A Hűségkártyával járó kedvezményeket egy évig vehetik igénybe Vas, Zala, Veszprém és Fejér megyében, de a kártya érvényessége automatikusan meghosszabbodik, ha az olvasó továbbra is előfizet a lapra.

Előfizetőinknek nem kell mást tenniük, mint felmutatni a névre szóló kártyát a Hűségkártya elfogadóhely matricával ellátott szolgáltatóknál. Kedvezményesen vásárolhatnak egyebek közt autóalkatrészeket a meghatározott autószalonokban, sport- és szabadidő-felszereléseket a sportboltokban, építőanyagot, bútorokat. Felhasználhatják a kártyájukat bizonyos óra- és ékszer-üzletekben, számítástechnikai szaküzletekben, szervizekben, utazási irodákban, fürdőhelyeken, vagy ingyenes szemvizsgálaton vehetnek részt, olcsóbban juthatnak szemüveghez.

Ügyfélszolgálati irodáinkban is elfogadják a Hűségkártyát, így a kártya felmutatója ott is kedvezményben részesül: lakossági hirdetést tíz százalékkal olcsóbban adhat fel, egyéb forgalmazott terméket pedig öt százalékkal olcsóbban vásárolhat.

Menyhárt Péterrel az ügyfélszolgálati irodában találkoztunk, ahol könyvvásárláshoz használta fel a kedvezményt.

- Mivel kertészkedem, szívesen olvasok a kertépítésről, és a Hűségkártyát is felhasználnám egy kertészeti üzletben. Szeretek múzeumokba, moziba járni, kedvelem a kulturális rendezvényeket, ezért ott is hasznát tudom venni a kártyának. Most nyáron első- sorban a wellness fürdőhelyeken venném igénybe a kedvezményt - mondja Péter.

Az elfogadó helye száma folyamatosan bővül. A jelenlegi partnercégek listáját az újság 11. oldalán és a www.husegkartya.plt.hu portálon tekinthetik meg. A cégek névsorát és az általuk nyújtott kedvezményeket az interneten folyamatosan frissítjük, lapunkban pedig havonta közzétesszük.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!