Hírek

2009.08.05. 02:25

Augusztusban kezdődik a városi, kispályás öregfiúkbajnokság Celldömölkön

Celldömölk - A VulkánSport Egyesület jóvoltából egész évben sorjáznak a sportesemények a kemenesaljai városban - igazán nem panaszkodhatnak a labdarúgás kedvelői.

Tóth Gábor

Az előttünk álló hónapokra is maradt esemény. A VulkánSport augusztus 25-ei kezdéssel - első alkalommal - rendezi meg öregfiúk számára a városi, városkörnyéki kispályás focibajnokságot. Eddig hat csapat nevezett, a szervezők még várnak jelentkezőket. A 35. életévüket idén betöltő labdarúgók vehetnek részt a tornán, nevezni augusztus 15-éig lehet. A mérkőzéseknek a CVSE műfüves pályája ad otthont.

Decembertől majd ismét terembe vonulnak a csapatok. Először a Mikulás-kupán tehetik próbára a tudásukat a futballisták, majd a két ünnep között a Szilveszter-kupán.

- Elég mozgalmas évet sikerült összehozni, de szerencsére van igény a sportra, sokan kedvelik a labdarúgást - fogalmazott Barna István, a VulkánSport munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!