Hírek

2009.09.16. 02:23

A megyeiben szerepel a CVSE férfi kézicsapata

Celldömölk - Tavaly még az NB II-ben szerepelt a CVSE férfi kézicsapata, ám a 2009/2010-es szezont már a megyei bajnokságban kezdi - vasárnap 10 órakor a Pannonhalma lesz a vendég.

Tóth Gábor

- Rengeteg problémával bajlódott a szakosztály, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább alsóbb osztályba nevezünk, a nulláról kezdjük a munkát, és megpróbáljuk rendezni a sorainkat - tudtuk meg a CVSE új, 53 esztendős trénerétől, Szabó Lóránttól.

- A tavalyi keretből csak Rozmán Gergő távozott, a csapat tehát együtt maradt. Egy hónapos kemény felkészülésen vagyunk túl. A munkát becsülettel elvégezték a fiúk, és úgy érzem, hogy össze is rázódott a társaság. A célunk egyértelmű, szeretnénk mielőbb - megerősödve - viszakerülni az NB II-be.

Én már ebben a szezonban bajnoki címet remélek, de ha nem szereznénk érmet, akkor kifejezetten csalódott lennék. A megyei bajnokságban egyébként velünk együtt nyolc csapat szerepel, az alapszakaszban oda-vissza mindenki játszik mindenkivel, aztán az első négy a felsőházban, az alsó négy az alsóházban folytatja. Ismerem a mezőnyt, tudom, hogy milyen képességek rejlenek az én csapatomban, úgyhogy bizakodva várom a vasárnapi bajnoki rajtot.

- Egyébként eddig én csak utánpótlásvonalon dolgoztam, most edzek először felnőtt gárdát - tudtuk meg Szabó Lóránttól. - Élvezem a munkát, és ahogyan látom, a srácok is lelkesen teszik a dolgukat. Szerintem nem lesz semmi probléma.

A CVSE vasánap kezdi a megyei bajnokságot. Az első fordulóban 10 órás kezdéssel, hazai pályán a Pannonhalma lesz a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!