Hírek

2009.10.14. 02:21

Népszerűek a kisvárosi filmklub vetítései

Két filmmel várja a közönséget a kisvárosi mozi a hét végén. Az esti vetítéssel az 56-os forradalomra emlékeznek, délelőtt pedig a gyermekek szórakozhatnak.

Vas Népe

A szabadság vihara című amerikai dokumentumfilmben 1956-os korabeli felvételek és visszaemlékezések tudósítanak a forradalomról, és párhuzamosan a magyar vízilabda válogatott olimpiai felkészüléséről. A melbourne-i olimpiai vízilabdatorna elődöntőjében a magyar és a szovjet csapat méri össze erejét.
Alig egy hónappal a magyar forradalom drasztikus leverése után a medencében immáron egyenlő feltételek mellett, politikai eseményektől feltüzelt játékosok küzdenek. A filmvetítés szombaton fél hétkor kezdődik a művelődési házban. Ugyanezen a napon délelőtt fél tizenegykor a könyvtári mesesarokban Cin-cin lovag (angol-amerikai animációs film) várja a gyermekeket. Az aprócska, állandóan köhécselő, és komikusan nagy fülekkel rendelkező bátor egér útra kel, hogy megmentse királyságát...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!