Hírek

2010.05.03. 16:13

Új játékok a káldi óvodában

Ebben a tanévben megújult, megszépült a káldi óvoda udvara, mely a szülők és az önkormányzat összefogását dicséri - számolnak be a hírről a káldi óvónők.

Dominekné Bándoli Bernadett

Több mint 40 lurkó vette boldogan birtokba a napokban elkészült új játszóteret a Suli Harmónia Óvodában Káldon. Szép, gondozott, virágos környezetben játszhatnak most már a gyerekek. Az udvari játékok közül először homokozónk lett praktikusabbá varázsolva.

László Gábornak és az önkormányzat dolgozóinak keze alól igényes, szép játékok kerültek ki, nagy örömet szerezve ezzel a kicsiknek. Mozgásfejlesztő játékokkal gazdagodott az udvarunk, fából készült mászóka és csúszda, illetve egy Thomas famozdony került birtokunkba. Ezek a játékok esztétikai értékük mellett kiválóan kielégítik a 3-7 éves korosztály mozgásigényét, valamint fejlesztik mozgáskészségüket.

Köszönetet mondunk Simonics Pál polgármester úrnak, aki az önkormányzat részéről támogatta az elképzelésünket, és dr. Schmidt Józsefnek, akinek anyagi támogatása nélkül nem jött volna létre ez a szép kis játszóterünk.

A lelkes szülői munkaközösség tagjai, Czeglédiné Jámbor Tímea  vezetésével időt és fáradtságot nem kímélve dolgoztak azon, hogy szép környezetbe kerüljenek az új építmények. Elbontották a régi játékokat, elegyengették a talajt, virágokat ültettek az udvarra.

Úgy érezzük, hogy a szülők is örömmel viszik gyermekeiket a belül eddig is szép, de most kívülről is megújult intézménybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!