Hírek

2010.07.25. 12:03

Kocsis Korinna újabb sikere: az Anna-bál szépe lett a vasi lány (videóval, fotókkal frissítve)

Szombat este tartották Balatonfüreden a 185. Anna-bált, melynek legszebbje a lapunk széplánya, Kocsis Korinna lett. Az első udvarhölgy Borkai Petra, a második udvarhölgy Piedl Alma.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A hagyományos bál fővédnöke idén Martonyi János külügyminiszter volt. A rendezvényen Farkas Viktória, a tavalyi bálkirálynő is részt vett, valamint Trokán Péter és Haumann Péter színművészek, illve Kubik Anna leányával, Virággal, aki bekerült a versenyen induló legszebb 15 lány közé, akik közül a Duna Televízió nézőinek voksai alapján választották meg a bál legszebbjét. A mintegy 32 ezer szavazat közül a 19 éves Kocsis Korinna kapta a legtöbbet, első udvarhölgye győri Borkai Petra első udvarhölgy, a második a balatonalmádi  Piedl Anna.

Korinna lapunk szépségversenyén indult és nyert, majd a Magyarország Szépe választáson a jákfai lány  elhódította A Királynő közönségdíját, ezt követte a Miss Earth, ahol a közönségszavazásán második lett.


Kocsis Korinnának, az Anna-bál szépének Dr. Páva Zsolt, Pécs polgármestere adta át a fődíjat jelképező szalagot. A nyertes emellett átvehette a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. ajándékát, valamint az Aranyalmát, melyet Prőhle Gergely, a külügyminisztérium helyettes-államtitkára adott át.

Korinna egy 150 ezer forintos ékszerutalványt  és egy két személyre szóló egyhetes török tengerparti nyaralást is kapott, melyre a televízió stábja is elkíséri, s filmet készítenek az ott töltött napokról.



A bálkirálynő-választásról részletes beszámoló és képek közöl laptársunk, a Naplo-online. Klikk ide!

 
A Duna TV videója az eredményhirdetés pillanatairól itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!