Hírek

2010.08.30. 18:37

Küldemény szemeteszsákban: a Fidesznél landoltak az MDF 2006-os, fénymásolt ajánlószelvényei

Több ezer fénymásolt, 2006-os ajánlószelvényt juttattak el hétfő reggel a Fidesz szombathelyi irodájába egy szemeteszsákba csomagolva - közölte az MTI-vel Szakály Gábor önkormányzati képviselő.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A délelőtt kirobbant ajánlószelvény-ügy tovább folytatódott délután, ezúttal a Fidesz jelezte, hogy ipari mennyiségű, az előző választásokra szóló fénymásolt cédulát kapott.  

A fénymásolt ajánlószelvények az MDF volt és jelenlegi polgármesterjelöltje, Szabó Gábor nevére és a négy évvel ezelőtti képviselőjelöltek nevére voltak kiállítva - mondta Szakály Gábor az MTI-nek.

Hozzátette: a Fidesz szombathelyi irodavezetője hétfőn bejelentést tett a rendőrségen és átadta a fénymásolt ajánlószelvényeket.

Gróf István, az MDF vasi elnöke hétfőn  portálunkon az esettel kapcsolatban úgy nyilatkozott: nem tartja elképzelhetetlennek a történetet, szavai szerint "sok rosszakarójuk van".

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy fénymásolt ajánlószelvények miatt nyomoznak Szombathelyen ismeretlen tettes ellen, különleges személyes adattal való visszaélés vétség elkövetésének gyanúja miatt.
 
Egy szombathelyi internetes szerkesztőség postaládájába 2006-os, kitöltött, fénymásolt ajánlószelvényeket dobott be ismeretlen személy - mondta a szóvivő - estig nem derült ki, hogy melyik redakciót tisztelték meg "az ajándékkal." 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!