Hírek

2010.09.29. 06:46

A Híd a Jövőnkért Egyesület ötven pontja

A Híd a Jövőnkért Egyesület lakossági fórumok során ismertette meg a polgárokkal választási programját Sárváron.

Erős D. Zoltán

Önálló polgármesterjelöltünk van, s valamennyi körzetben egyéni jelölteket is indítunk, összegezte a választásokra való felkészülést sajtótájékoztatón Németh Zsolt, az egyesület társelnöke, az 1. számú választókerület képviselő-jelöltje. Programjukat - egyedüliként az indulók közül - ötven pontban tették közzé. Ezt lakossági fórumokon mutatták be, annak a cégnek a közreműködésével, amelynek a végrehajtásban is szerepet szánnak. Rábasömjénben a városrészt érintő gondokon kívül szó esett a településrész idegenforgalomba, kulturális eseményekbe való bekapcsolásáról is.

Szakmailag felkészült, a város fejlődését szem előtt tartó, csak a korrekt magatartás szempontjait elfogadó csapat a miénk - jelentette ki Németh Zsolt. Néhány nap múlva a sárváriaknak dönteniük kell. A mérleg egyik serpenyőjében a szavak, a másikban a tettek vannak, a tenni akarás, a szakértelem. Az egyikben a felhalmozott adósság, a másikban a módszer annak kezelésére. Az egyesület valódi lehetőséget kínál a város polgárainak a megújulásra s számít józan ítélőképességükre - hangoztatta a társelnök.

Az embert nem a szavai, hanem a tettei alapján kell megítélni, s mi nyugodtan állunk a megmérettetés elé - fűzte hozzá Rózsa Ferenc, az egyesület polgármester-jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!