Hírek

2010.09.07. 12:31

Megyei listát állított a civil szervezet

A három, megyei listát állító párt mellett negyedikként a Szolidaritás a Vidékkel Mozgalom is megméreti magát az önkormányzati választáson.

Prófusz Péter

- Örömmel jelentem be, hogy mozgalmunk a megyében egyetlen civil szervezetként, a második legtöbb ajánlószelvényt gyűjtve megyei listát állított - így kezdte a megyeházán tartott sajtótájékoztatóját Patyi Elemér, a Szolidaritás a Vidékkel Mozgalom elnöke. - Az egyetlen olyan szervezet vagyunk, amely kidolgozott vidékprogrammal rendelkezik. A rivális pártok eddig nem mutattak fel érdemi koncepciót, ezért félő, hogy győzelmük esetén, a nagypolitika mázsás súllyal nehezedne a lokális ügyekre. Ez pedig nem szolgálja a vasi falvak érdekét - mondta.

Az elnök kiemelte: bármikor szívesen vállalnának nyilvános vitát a listát állító szervezetekkel. Egyébként a 15 tagúra karcsúsított megyei közgyűlésben legalább három mandátumra számítanak. Mozgalmunk tagjai önzetlen, lokálpatrióta szakemberek, akik több mint tizenkét éve vannak jelen a megye életében, és a jövőben is ott állnak majd a falusi emberek mellett -  zárta szavait Patyi Elemér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!