Hírek

2010.11.24. 05:59

Celldömölk: lakás, kert, szántó, autó szerepel a vagyonnyilatkozatban

Ahogy azt a törvény előírja, nyilatkoztak vagyonukról a celldömölki képviselők. A leadott nyomtatványok között azonban hiányos is akad, van, aki a jövedelmi viszonyairól nem nyilatkozott.

Nagy Ildikó

Fehér László polgármester 93/200 részben tulajdonosa egy családi háznak, teljes, illetve felerészben egy-egy műhelynek. Több szántója és egy Mazdája van. Ötmillió forint értékű biztosítással rendelkezik, takarékban őriz 7 millió forintot, 3 millióval tartozik pénzintézetnek. Polgármesterként bruttó 500 ezer forint a tiszteletdíja, a kistérségi társulás elnökeként bruttó 50 ezer forint a havi járandósága. Felügyelőbizottsági tagként havi bruttó 30 ezer forintot kap.

Söptei Józsefné alpolgármester két celldömölki lakás fele felett rendelkezik, felerészben tulajdonosa egy budapesti lakásnak, egy Ság hegyi szántónak. Tizenkét festménye, 50 millió forint megtakarítása mellett 27 millió forint banki tartozása van. Nyugdíja 198 ezer forint, három kft-ben érdekelt.

Benkőné Remport Lilla felerészben tulajdonosa egy lakásnak, takarékbetétben 1 millió 300 ezer forintja van, 2 millió forint a banki tartozása. Havi bruttó 253 ezer forintot keres.

Horváth Melinda egy lakóház felével rendelkezik, Opel Merivája mellett 3 millió 850 ezer forint lakáshitele van, továbbá 200 ezer forinttal tartozik magánszemélynek. Havi bruttó 318 ezer forint a jövedelme.

Dr. Kovács Zoltán 1/100 részben tulajdonosa egy családi háznak, életbiztosításai 5 millió 530 ezer forintot érnek, és adóstárs egy 14 millió 600 ezer forintos hitelügyletnél. Bruttó 180 ezer forint a havi jövedelme.

Nagyné Ferencz Myrtill nevén van egy lakás fele, bruttó 174 ezer forint a fizetése, mazsorett oktatásért havi 40 ezer forintot kap.

Budai Bernadett egy lakás 6/16-od részének tulajdonosa, van egy Renault Kangooja, havi 80 ezer forint a jövedelme.
Dr. Várnai Levente
egy leányfalui, 30 négyzetméteres üdülőt és egy Renault Lagunát vallott be, jövedelmi viszonyairól nem nyilatkozott.

Lukács Erzsébetnek egy lakás van a nevén, 1500 kötetes könyvgyűjteménye van, valamint 39 ezer 700 svájci frank hitele, 180 ezer 200 forint a bruttó havi jövedelme.

Erdélyi Antal egy lakóház felét, valamint 116 ezer forint nyugdíjat tüntetett fel.

Karádi Mihály egy celldömölki lakóház feléről, egy budapesti lakásról, egy celli garázsról és egy kert feléről vallott. Peugot 306-osa van, és 4,2 millió forint hitele. Havi bruttó 220 ezer forint a jövedelme.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!