Hírek

2010.11.17. 11:08

Munkavállalás, jogi ügyek: tanácsadás a kirendeltségen

A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Kőszegi Kirendeltsége novemberben új tanácsadásokkal bővítette az ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásai körét.

Erős D. Zoltán

A kőszegi munkaügyi kirendeltség is részt vesz az uniós támogatással megvalósuló partnerközpontú kirendeltségi minőségirányítási modell kiterjesztése projekt megvalósításában. Ez tette lehetővé, hogy a kirendeltség új tanácsadásokat szervezzen az ügyfelek számára.
 
Ebbe a körbe tartozik havi rendszerességgel megtartott jogi-, valamint a külföldi munkavállalási lehetőségekről tájékoztatást adó EURES- tanácsadás. Akik jogi ügyekben, illetve külföldi munkával kapcsolatban szeretnének segítséget kapni, azok ezt legközelebb december 13-án tehetik meg. Ezt követően pedig minden hónap második csütörtökén lesz ilyen tanácsadás.

Ugyancsak havi egy alkalommal - minden hónap második keddjén - tart a kőszegi munkaügyi kirendeltségen ügyfélfogadást a Rehabilitációs Információs Centrum.
 
A projekt keretében az újonnan regisztrált álláskeresők számára, csoportos formában, heti rendszerességgel adnak tájékoztatást a munkaerőpiaci helyzetről. Ezt a kőszegi munkaügyi kirendeltségen keddenként 9-től 10 óráig, Csepregen, a Foglalkoztatási Információs Ponton pedig csütörtökönként délelőtt 9-től 10 óráig tartják.

Új szolgáltatatás a pszichológiai tanácsadás, amely igény szerint, a tanácsadóval egyeztetett időpontban történik a munkaügyi kirendeltségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!