Hírek

2010.11.04. 16:13

Nonstop ügyelet a lelkisegély telefonszolgálatnál

Az Egészséghéten nonstop ügyeletet tart a szombathelyi lelkisegély telefonszolgálat. Telefonos segítőket is keresnek.

MTI

A Telehumanitas Szombathelyi Mentalhygienes Egyesület az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan idén is csatlakozik az Egészséghét szombathelyi programsorozatához.

Az egyesület által működtetett lelkisegély telefonszolgálat napi tizenkét órában tart ügyeletet: a lelki támaszra és megerősítésre szorulók minden nap 19 órától reggel 7-ig hívhatják a szolgálat 80/505-505-ös telefonszámát. Az Egészséghéten november 6-tól 10-ig azonban a szolgálat munkatársai nonstop ügyeletet tartanak, azaz a nap huszonnégy órájában ül majd valaki a telefon mellett, és fogadja a hívásokat.

A szolgálatot működtető egyesület alapítói és tagjai az elkövetkezendő napokban egyúttal új telefonos segítők jelentkezését is várják. Azok, akik kedvet és elegendő erőt, kitartást éreznek a segítő munkához, ugyancsak a fenti telefonszámon jelentkezhetnek.

Az új munkatársak képzéséről  a kiválasztást és a szükséges egyeztetéseket  követően  a Telehumanitas Szombathelyi Mentalhygienes Egyesület gondoskodik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!