Hírek

2010.11.23. 13:06

Világegyetemünk esete az asztali focival és az akusztikus uzsonnás dobozzal

November 9-én az aClubban tartotta első (és nagyon úgy tűnik, hogy nem utolsó) buliját az UNIVerZOOM egyetemi lap szerkesztősége. A bemelegítésről csocsó verseny, a jó hangulatról pedig a Lunchbox unplugged koncertje gondoskodott. Na meg természetesen az UNIVerZOOM munkatársai és a sok egyetemista.

Gólya Andrea

Bár még csak pár hónapja indult az új egyetemi lap, az UNIVerZOOMosok, azaz mi már igazi csapatként működünk (néhányan még külön köszöntéssel is rendelkeznek). Többször kiderült már, hogy kollégáink fergeteges hangulatot képesek teremteni, legfrissebb bizonyítékunk erre a keddi UNIVerZOOM Party.

Az esemény este 8-kor kezdődött a Csocsóbajnoksággal. A gólöröm okozta lelkes kiabálások messzire elhallatszottak, ennek köszönhetően még a távolabbi asztaloknál ülő társaságok is értesülhettek egy-egy szép találatról.

Amíg a két fős csapatok gyűjtötték a pontokat, addig a többi vendég beszélgetéssel és iszogatással melegített be az esti koncertre. Amíg főszerkesztőnk igyekezett mindenhol tiszteletét tenni és mindenkivel beszélgetni valamennyit, addig a mi asztalunknál az egyik fotós rögtönzött manuális photoshop bemutatóval szórakoztatta a többieket és a HÖK megjelent tagjait.

Az este folyamán az is kiderült asztaltársaságunk férfitagjairól, hogy nagyobb érdeklődést mutatnak a sportok (nevezetesen a célba dobás), mint az udvarlás iránt, és többen lelkes amatőr rajongói a papírhajtogatás művészetének. Mindeközben még egy kis tehetségkutatóra is sor került, és rájöttünk, hogy szinte mindegyikünkben megvan az X faktor (van, akiben több is). Később csatlakozott hozzánk egy zsiráf is, aki Marci névre hallgat, és lassan már több bulifotó készül róla, mint Paris Hilton-ról.

Amíg a társaság egy része inkább a verbális szórakozásra helyezte a hangsúlyt, addig kicsivel odébb már hangoltak az este sztárvendégei. Nemsokára a húrok közé is csapott a Lunchbox zenekar, akik ezúttal többségében inkább – a kedvünkért – feldolgozásokat játszottak. Nem is kellett sok idő, hogy a közönség is csatlakozzon a dalszövegek éneklésével. A vokalisták és a táncosok a koncert elején nagyrészt újságunk tagjai közül kerültek ki, de nemsokára csatlakozott a több résztvevő is, így a koncert végére egy igazi egyetemi buli alakult ki.

A koncert után következett egy gyors eredményhirdetés a Csocsóversenyről, majd az éjszaka további részében DJ Shepherd gondoskodott a jó hangulatról, akinek ezúton is köszönjük, hogy a parti-hangulat még jó sokáig kitartott.

Jómagam fáradtan, de sok új élménnyel gazdagabban ballagtam vissza a szobámba. Útközben megállapítottam, hogy a reggeli angol leckében feltett kérdésre (Are you a party animal?) egy egyértelmű és jó hangos YES, WE ARE! a válasz.

Azt hiszem, minden résztvevő nevében mondhatom, hogy köszönjük az estét a szervezőknek, a támogatóknak és a fellépőknek! Várjuk a folytatást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!