Hírek

2010.12.14. 17:17

Ablakcsere tiszteletdíjból a káldi iskolában

Új ablakot hozott a Jézuska a káldi iskolásoknak, mely a helyi önkormányzati képviselőknek köszönhető - nyilatkozta Pörge Judit intézményvezető.

Dominekné Bándoli Bernadett

Szép karácsonya lett a káldi Suli Harmónia Általános Iskola diákjainak. Az újjáalakult képviselő-testület tagjai közül az alpolgármester és 4 képviselő, valamint egy külső bizottsági tag felajánlotta tiszteletdíját jótékonysági célokra. A tiszteletdíj mindenkori felhasználásáról közösen döntenek.

A napokban új ablak került az iskola főbejárata fölött levő nagy ablak helyére a felajánlott összeg egy részéből. Nagy örömet szerezve ezzel mindannyiunknak, szülőknek, gyerekeknek. A régi ablak olyan rossz állapotban volt, hogy befolyt rajta az esővíz.

A napokban nemcsak gyerekek, hanem a szülők is sok időt töltöttek az iskolában. Minden osztály szorgalmasan készült a hagyományos karácsonyi vásárra, ezért sokszor estig dolgoztak közösen szüleikkel a tanulók, hogy szebbnél szebb tárgyak kerüljenek a karácsonyfák alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!