Hírek

2011.03.23. 03:27

Kitüntették Répcelak jegyzőjét

Vas Megye Közgyűlésének idei kitüntetettjei között helyet kapott dr. Kiss Julianna, a tízéves Répce-parti kisváros polgármesteri hivatalának jegyzője is.

Simon Erzsébet

Március idusán Répcelakon tartott ünnepi közgyűlést a Vas Megyei Önkormányzat. Számos kitüntetést adott át Kovács Ferenc elnök az arra érdemeseknek. Köztük Répcelak jegyzőjének, dr. Kiss Juliannának, aki Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért Közigazgatási Tagozata elismerésben részesült.

Dr. Kiss Julianna 1988. augusztus 1-jétől Bük nagyközség igazgatási ügyintézőjeként kezdte meg és gyakorolta a szakmát. 2002. január 1-jétől Répcelak város aljegyzőjeként teljesített közszolgálatot. Az önkormányzati teendők ellátásán túl a gyámhivatal vezető ügyintézőjeként és az igazgatási csoport okmányiroda vezetőjeként közigazgatási, hatósági feladatokat is végzett.

2006. november 1-jétől nevezte ki a város képviselő-testülete jegyzőnek. 2008. július 1-jétől Nick község csatlakozásával a feladatai tovább növekedtek. Munkavégzésére az igényesség, a magas fokú, színvonalas szakmai munka jellemző. Kiváló szakember, energikus személyiség. Munkatársaival szemben segítőkész, jó szándékú, jó indulatú vezető. A közös célok elérése érdekében körültekintő, alapos szakmai, jogi tudással rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!