Hírek

2011.04.12. 10:49

A WC-ben adott rádióinterjút az izraeli külügyminiszter

Avigdor Liberman izraeli külügyminisztert szókimondó, egyenes emberként ismeri a média, de hétfőn "új magasságokat" ért el közvetlenségével, amikor egy rádióinterjú közben hanyag eleganciával lehúzta a WC-t - írta kedden az Ynet izraeli hírportál.

MTI

Magas rangú izraeli tisztségviselők körében nem ritka, hogy otthonukból adnak interjút, különösen akkor, ha a rádiók reggeli műsoraitól érkezik a felkérés. Az Ynet szerint a múltban is volt példa arra, hogy egy politikus otthonából az álmos reggel zajai átszűrődtek a hallgatókhoz: Cipi Livni ellenzéki vezető beszélgetését egy műsorvezetővel a háttérben megszólaló rádió zavarta meg.

Most Liberman engedett "bepillantást" magánéletébe. A külügyminiszter a Reset Bét rádióállomásnak adott interjújában éppen a gázai övezetbeli terroristák elleni harcról beszélt - minden valószínűséggel a mosdóból. A (Gázai övezetet uraló) Hamász palesztin szervezetre utalva a politikus azt mondta: "tudjuk, kivel van dolgunk", amihez a csobogó víz volt a háttérzaj.

A korrupcióval gyanúsított Liberman ellen egyébként a napokban indíthatnak pert, a legfőbb ügyész várhatóan kedden ismerteti a vádakat. Társai szerint Liberman egyértelművé tette, hogy a politikai ügyeknek semmi köze a jogiakhoz, és a tárgyalás előtt semmiképpen sem távozik pártja, a Jiszráél Béténu éléről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!