Hírek

2011.09.03. 14:24

Informatikai fejlesztések Egervölgyön

A Suli Harmónia Alapítvány intézményeiben, köztük az egervölgyi iskolában, pályázati úton modern oktatási eszközök beszerzésére nyílt lehetőség.

Péntek Enikő

A Suli Harmónia Gyermekeket Segítő Alapítvány 44 millió forint értékben nyert informatikai eszközöket egy uniós pályázaton. Az alapítványhoz Vas és Zala megyében tíz oktatási intézmény tartozik. A vasi iskolák közül a hegyfalui és az egervölgyi iskola gazdagodott több értékes eszközzel. Az utóbbiban három teljes felszereltségű interaktív táblát - konzol, projektor, tábla, szavazó és WIFI csomag - , és öt új számítógépet vehettek birtokba a tanulók.

Az intézmények tantestületei továbbképzés keretei közt ismerkedtek az új eszközökkel, melyek használatát be fogják építeni a mindennapi oktatásba, tanításba. A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták az új eszközöket, s nagyon várják azokat a tanórákat, melyeket ezek segítségével színesebbé tehetnek a pedagógusok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!