Hírek

2012.04.28. 13:40

Prima-jelöltekről döntött a VOSZ

Megtartotta idei közgyűlését a VOSZ Vas Megyei Szervezete Kőszegen az Iparos Székházban. A közgyűlésen az eltelt egy évről szóló beszámolók mellett döntöttek a Megyei Prima jelölésekről is.

Halmágyi Miklós

Szőnye József, a VOSZ Vas Megyei Szervezetének elnöke számolt be az utolsó közgyűlés óta végzett munkáról, és a VOSZ országos munkájáról. Ezt megelőzően azonban Tuczainé Régvári Marietta mutatta be az Egyházmegyei Karitász munkahelyteremtő projektjét, amihez a VOSZ tagok támogatását kérte. A projektbemutató és a beszámolók elfogadása után a közgyűlés a Megyei Prima díjak különböző kategóriáinak jelöltjeiről döntött. A díjátadás, hasonlóan a tavalyihoz, ünnepélyes külsőségek között ősszel, a szombathelyi színházban lesz. A közgyűlés ugyancsak döntött az Év Vállalkozói díj helyi és országos jelöltjeiről, illetve jelölteket állított az országos Prima Primissima választásra. A megyei VOSZ jelöltjeit lapunk kiadója, a Pannon Lapok Társasága is párhuzamosan jelöli, abban a reményben, hogy a többes jelölés növeli a jelöltek esélyeit. A közgyűlés végén, ünnepi vacsora keretében adták át Dr. Gadányi Károlynak, a NYME SEK elnök-rektorhelyettesének a tavalyi Megyei Prima jelölésért járó díjat, amit akkor akadályoztatása miatt nem tudott átvenni. Az ünnepségen részt vett a PLT képviseletében Halmágyi Miklós főszerkesztő és Dr. Bariska István Megyei Prima díjas, aki ha lehet, még a tavalyinál is melegebb hangú beszédben köszönte meg az iránta, és a humán szféra iránt megnyilvánuló bizalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!