Hírek

2012.05.29. 10:58

Fruzsina wellness hétvégén a Caramellben

Bük - Csonka Fruzsina, szépségversenyünk áprilisi csoportjának gyöztese megkapta ajándékait, és a wellness hétvégét a Hotel Caramellben.

Benkő Sándor

Csonka Fruzsina szépségversenyünk április szépe a hét végén vette át ajándékait, a Fresh optika jóvoltából választott magának egy márkás napszemüveget, a sárvári Kuti Georgina egy kozmetikai ajándékutalványt adott át neki, amit egy éven belül használhat fel a szalonjában. A hónap szépének járó wellness hétvégét a büki Caramell hotel ajánlotta fel.

Fruzsina a sárvári Tinódi gimnázium végzős hallgatója, az írásbeli érettségi vizsgákon már túl van. A matek, angol (felsőfokú nyelvvizsgája van már), magyar, utazás-turizmus tárgyakból könnyen vette az akadályt, de az emelt szintű történelem megizzasztotta a vizsgán. Ha ez sikerült, és szerencsésen túl lesz a szóbeli vizsgáin is, akkor nagy az esélye, hogy valamelyik egyetemen folytathatja tanulmányait. Szeretne magasabb szinten társadalomtudományt vagy kommunikációt nemzetközi tanulmányok karán, esetleg nemzetközi igazgatást hallgatni. Ha még marad energiája, szeretné a jogsit is megszerezni a nyáron.

A wellness hétvégére barátjával, Zászló Csabával érkezett. A mérnök-informatikát Pécsett tanuló egyetemistával véletlenül találkozott három éve, amikor a fiú barátainál nyaralt Sárváron. Azonnal megszerették egymást, a kapcsolat azóta is tart.

A szállodában szívélyesen fogadták, kényelmes lakosztályt kaptak. A szombat délelőtt a hotel széleskörű kínálatának feltérképezésével és a lehetőségeinek kihasználásával telt. Legtöbb időt a Feng Shui elvei alapján épült hotel wellness részlegében töltöttek. A több, mint hatvan holisztikus wellness, illetve egyéb kezelései közül kipróbálták a szaunát, és nagyon jól érezték magukat az élményfürdőben és a kristálytorony akadályain.

Szépségversenyünk folytatódik!

Jelenleg a májusi csoport jelöltjeit mutatjuk be a Vas Népe újság hátsó borító oldalán és a vasnepe.hu honlapunkon, pénteken pedig már indul az újabb szavazás a májusi csoport lányaira. Ezzel egyidőben kezdődik az újabb hónap, a júniusi jelöltek bemutatása. A verseny ezen szakasza július utolsó napján zárul, attól kezdve a verseny döntőjére készülnek majd a lányok, akik közül kilenc hónap nyertesei már biztos résztvevői a döntőnek. A versenyre korlátozott számban még lehet jelentkezni a vasnepe.huszepsegverseny oldalunkon leírtak szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!