Hírek

2012.06.11. 17:29

Megvan a hónap orvosa és ápolója!

Szombathely - Májusban a hónap orvosa dr. Fülöp Erika rábagyarmati háziorvos lett, a hónap ápolója címet pedig Molnár Istvánné sárvári aszszisztens nyerte el.

Bajdó Bettina

Májusban is vártuk olvasóink ajánlásait és szavazatait az „Emberséggel az egészségért!” című sorozatunkban. Voksolni az újságban található szavazószelvényen és internetes oldalunkon is lehetett. Akárcsak az elmúlt hónapokban, úgy májusban is rengeteg ajánlás érkezett. Olvasóink szavazatai alapján a hónap orvosa dr. Fülöp Erika rábagyarmati háziorvos lett. Második helyre dr. Német Levete Barna, a harmadikra pedig dr. Köves Ilona került.

A szavazatok alapján a hónap ápolója címet Molnár Istvánné sárvári aszszisztens nyerte, a második helyen Derdákné Kiss Judit, a harmadikon pedig Kovács Lászlóné végzett.

A hónap nyerteseiről, valamint arról, hogy miért ezt a szakmát választották, hétvégén olvashatnak a Vas Népe hasábjain és online oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!