Hírek

2012.06.12. 09:26

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Megyei körkép - Fémtolvajokat, ittas kerékpárosokat és bolti tolvajt is fogtak a Vas megyei rendőrök hétfőn.

Vas Népe

Elfogták és előállították

A  Szombathelyi Rendőrkapitányság már korábban elfogatóparancsot adott ki azzal a celldömölki és szombathelyi lakossal szemben, akiket a járőrök hétfőm délelőtt elfogtak és előállítottak. A személyek az egyik gyermekvédelmi intézményből távoztak engedély nélkül, ezért a kihallgatásukat követően az intézet képviselőjének átadásra kerültek.

Rendőrkézen

Hétfőn a délelőtti órákban állampolgári bejelentés érkezett a Rendőrség ügyeletére, mely szerint Szombathelyen, a Kolozsvár utcában található egyik telephelyre két személy jogtalanul bement és onnan fém lemezeket kísérelnek meg eltulajdonítani. A helyszínre érkező járőrök tetten érték a tolvajokat, majd a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Tetten érték

Hétfőn késő este az egyik szombathelyi áruházban lopáson értek egy helyi nőt, aki ruhaneműt kísérelt meg elvinni olyan módon, hogy a benne található áruvédelmi, lopásgátló riasztót eltávolította. Az elkövetőt a rendőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Ittas kerékpáros

Hétfő délelőtt a rendőrök igazoltattak két helyi férfit Kőszegen, akik kerékpárral közlekedtek. A férfiakkal szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították őket. A Kőszegi Rendőrkapitányság az ügyekben közigazgatási eljárást indított - tájékoztatott a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!