Hírek

2012.07.14. 04:55

Hétvégi programok Vas megyében

Számos program várja hétvégén az érdeklődőket megyeszerte.

Vas Népe

Koncert, Sárvár. Nádasdy-vár, kamaraudvar: ma Nyáréj Fesztivált rendeznek Tóth Ferenc Virsli emlékének ajánlva. Fellépők: Obszidián, Atakám, Scage, Lunchbox, Az Orr, Wakachuka, Spin Bacters. Kapunyitás: 18.30-kor.

Nádasdy Ferenc Múzeum díszterme: vasárnap 19.30 órakor Chris Jarrett zongorakoncertje kezdődik.

Szombathely. Zsinagógaudvar: ma 19 órától Blues Jam-koncert lesz.

Rendezvény, Szombathely. AgoraSavaria Filmszínház, terasz: 28-áig szombatonként 21.30 órakor kertmoziba várják a filmkedvelőket. Ma a Vicky Cristina Barcelona című amerikaispanyol romantikus filmet vetítik.

Balogunyom. Sportpálya és környéke, falunapi programok: 10 órakor makettkiállítás nyílik a polgármesteri hivatal nagytermében, 14 órakor Sárvár Város Mazsorett Együttesének felvonulása kezdődik a Kanona Band kíséretében. 15 órakor megnyitó, majd fellép a Savaria Táncsport Egyesület, fővárosi színművészek operettműsort adnak, utánuk gyermekműsor lesz. Közben labdarúgó-mérkőzés kezdődik, 18 órától pedig gulyásparti. 18.15 után zenés műsor lesz tábortűzzel, tűzijátékkal és bállal.

Kőszeg. Ma a Kul-Túra sorozatban a Kelcz-Adelffy utca históriáját ismerhetik meg az érdeklődők. Somogyi György 10.30-kor várja a résztvevőket a Tourinform iroda előtt.

Szentgotthárd. Színház melletti tér: ma 19.50-es kezdéssel rendezi meg a Pannon Kapu Kulturális Egyesület a XXXIII. Hopplá Fesztivált. Fellépők: Belmondo, Zaporo-zsec, Save As, 2FM, Drinking Pigs, No Para, Fehérholló, Riválisokk.

Bükfürdő. Gyógy- és Élménycentrum parkolója: ma a XIX. Büki Ünnepi Napok  Aratóünnep programjában 13.30 órától lesz gyermeksarok, népi és ügyességi játékok, kirakodóvásár, felvonulás, kézi kaszás aratóbemutató, a Boglya Népzenei Együttes koncertje, majd aratóbál a Kvarc együttessel. Vasárnap 13.30-tól rendezik az I. Répcementi Etnofolk Forgatagot. Szintén gyermeksarok várja a kicsiket, de lesz még kézműves vásár, 15 órától pedig zenei programokon szórakozhatnak a résztvevők.

Kiállítás, Kőszeg. Hotel Írottkő aulája: a Kőszegi Csók István Művészkör születésnapi kiállítássorozatában ma 17 órakor Szabadfi Marianna Színek világa, avagy 696 hónap című tárlata nyílik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!