Hírek

2012.07.17. 15:27

Legkedveltebb üdölőhely - Versenyben Vas megye ''történelmi'' városai

Szombathely - Idén negyedszer rendezzük meg azt a versenyt, melynek során keressük a legkedveltebb Vas megyei üdülőhelyet.

Horváth Márta

Eddig három település érdemelte ki a kitüntető címet és vele lapunk védnöki tábláját. Az első évben a fürdőhelyek közül Sárvár került ki győztesen, a második évben a nyaralóhelyek közül Hosszúpereszteg, s vele a Szajki-tavak kapta meg a védnöki táblát, tavaly pedig Őriszentpéter nyerte el a címet. Idén nyolc, úgynevezett történelmi városunk verseng majd, Celldömölk, Csepreg, Kőszeg, Körmend, Sárvár, Szombathely, Szentgotthárd és Vasvár áll a képzeletbeli szorítóba, hogy a végén kiderüljön, ki a legkedveltebb. A rangos, de azért játékos vetélkedés ugyanúgy zajlik majd, ahogy az elmúlt években. Kollégáink ezekben a napokban, hetekben járják majd a településeket, itt nyaraló, turistáskodó hazai és külföldi vendégeket kérdeznek majd meg,  és értékeltetik velük megadott szempontok alapján a települések idegenforgalmi, turisztikai vonzerejét.

Amelyik város a legmagasabb átlagértéket produkálja, az nyeri el a védnöki táblát. Augusztus első felében riportban közre is adjuk tapasztalatainkat, majd interneten lehetőség lesz szavazásra is, amely a közönségdíj sorsát lesz hivatott eldönteni. Az utóbbi két évben egyébként a kérdőíves felmérés alapján adott védnöki táblát és az online közönségdíjat ugyanazok a települések nyerték el. Szeptember elején pedig ünnepélyes külsőségek között átadjuk a díjakat az arra érdemeseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!