Hírek

2012.08.17. 16:51

Árkon keresztül, villanyoszlopnak

Hegyfalu - Csak egy pillanat. Ennyi időre nézett félre a teherautó sofőrje. A hatalmas forgalmú 86-os számú főúton, Hegyfalu belterületén ennyi elég volt, hogy a Sárvárra tartó teherkocsi vezetője az útpadkára hajtva elveszítse uralmát a szerencsére már nem megrakott gépkocsi fölött.

Simon Erzsébet

Péntek fél öt tájban a több mint egy méter mély és másfél méter széles árkon keresztül közvetlenül egy családi ház fala mellett egy villanyoszlopot kidöntve állt meg. A településrész áram nélkül maradt.

Az anyagi kár jelentős, hiszen - úgy tudjuk - az áramszolgáltató ilyen esetben a közvetlen helyreállítási káron felül az elmaradt hasznot is bevasalja a károkozón. Mindazonáltal szerencse, hogy személyi sérülés nem történt.

A helyi utak kavicsozásán dolgozó munkagép segítségével a járművet eltávolították a baleset helyszínéről, így a forgalomban sem volt jelentős fennakadás. A hatalmas forgalom és a gyakori balesetek évtizede teszik próbára az itt élők nyugalmát.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!