Hírek

2012.08.28. 20:54

Legszebb kert-pályázat - Megvan a győztes

Vas megye - Döntöttek olvasóink, megvan a Keressük a legszebb kertet! versenyünk győztese. A vasvári Patyi Endre zöld birodalmára voksoltak a legtöbben.

Simon Erzsébet

A tavalyi siker alapján idén is meghirdettük a Keressük a legszebb kertet! versenyünket. Olvasóink fotóit vártuk, a beküldött képek közül egy szakértő zsűri választotta ki a tíz legszebb kertet, ezeket az elmúlt hetekben sorra bemutattuk lapunk Szép Otthon mellékletében. Majd arra biztattuk olvasóinkat, szavazatukkal döntsék el ők, kié lesz 2012- ben megyénk legszebb kertje, illetve ki nyerje a fődíjat, egy kétszemélyes wellness hétvégét.

A lapunkban megjelentetett szavazócédulák, illetve az online voksolás nyomán megszületett az eredmény, amely igencsak szoros: a vasvári Patyi Endre kertje a szavazatok 18,66 százalékát kapta, alig marad el tőle 18,51 százalékkal a második helyezett szombathelyi Vöcsei Imre birodalma. A képzeletbeli bronzérmet 16,72 százalékkal a nádasdi Nagy Krisztián kertjének juttatták voksolóink. A sorrend a továbbiakban így folytatódik: Takács Judit Nyőgérből 15,07, Léránt Anett Magyarnádaljáról 11,04 százalék, a szombathelyi Bános Anna 9,40 százalék, a bajánsenyei Szabó Csaba 4,63 százalék, Harasztovics Sándorné Egyházasrádócról 3,13 százalék, Horváth Tamás Szombathelyről 1,64 százalék, és végül Martinez Csaba Szombathelyrôl 1,19 százalék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!