Hírek

2012.08.14. 09:20

Olvasónk írta: 240 ezer forintnyi tartozást halmoztak fel az albérlők

Azért szeretném ezt a történetet elmondani, hogy mások is okuljanak belőle - kezdte kétségbeesetten levelét olvasónk.

Vas Népe

- Egy élet munkája során - meg sajnos a halottaim örökségéből - sikerült 2011 nyarán vennem egy kis lakást az Oladi lakótelepen. Még azon a nyáron pénztárcánkhoz mérten felújítottuk. Jelentkeztek többen albérlőnek és kiadtuk egy családnak H. Szilárd és élettársa és lánya költöztek be. Két hónap után novembertől egyre több tartozás halmozódott fel. Mindig csak hitegettek bennünket és végül is arra jutottunk, hogy felmondtuk az albérletet. Ekkor az adósság már 240 ezer forintra rúgott, amit minden alkalommal pontos nyilvántartással vezettem. Ez év május elején végre elköltöztek a saját tulajdonunkból, mindent megígérve, hogy rendezve lesz a tartozás. Azóta se telefonra, se üzenetekre nem reagálnak, a Facebook-on elértük. Ott megígérte, hogy felhív és fizetni fog, azóta nem jelentkezik - panaszolta olvasónk.

- Amikor kiköltöztek a lakásunkból utánuk egy nagyon alapos takarítást kellett nekünk csinálni, festéssel egybekötve. Nagyon nagy csalódás ért bennünket, mert az összes megtakarításunk az ő tartozásukra ment el. Az erkélyen cigarettacsikkek tömkelege fogadott minket, úgy látszik, ezt a luxuscikket megengedhették maguknak. Aki esetleg albérletet szeretne kiadni, jól nézze meg, hogy kit fogad be a tulajdonába - hívta fel a figyelmet olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!